Moj test

Izgled i sadržaj paketa

Naručeni test za samotestiranje na HIV isporučuje se u općenito označenoj kutiji prikazanoj na slici. Na taj način želimo osigurati povjerljivost i anonimnost sadržaja, samo ti znaš što je unutra.

U kutiji se nalazi originalno pakiran i neotvoren ORAQUICK ADVANCE RAPID HIV-1/2 ANTIBODY TEST i stalak za upotrebu tijekom izvođenja samo-testiranja.

Najvažnije, u kutiji ćeš dobiti svoju jedinstvenu lozinku za upute za izvođenje samotestiranja i točnu provjeru značenja prikazanog rezultata testa.
LOZINKA će biti u obliku: A123456 i služi za pristup uputama i rezultatima testiranja.
Jednostavno, prije izvođenja samo-testiranja:
  1. potrebno je (na mobitelu) otvoriti stranicu www.cpzg.eu
  2. u rubrici PROVJERI REZULTAT testiranja prijaviti se pomoću tvoje email adrese prilikom narudžbe testa i jedinstvene lozinke koju si dobio u kutiji sa testom
  3. pratiti važne korake izvođenja testiranja da ne bi došlo do pogrešnog rukovanja jer imaš samo jedan pokušaj!!!
  4. i na kraju provjeriti točno što znači prikazani rezultat na testu (jer postoji oko 10 različitih prikaza) odabirom jedne od ponuđenih slika koja najbolje odgovara stvarnom izgledu testa, kako bi dobio točnu interpretaciju rezultata testiranja!

Zašto je to iznimno važno?

Iako se čini da je izvođenje testiranja testom iz oralne tekućine jednostavno, postoji razlog zašto postoji protokol izvođenja namijenjen zdravstvenim djelatnicima ali i važni preduvjeti koje osoba koja se testira treba ispuniti da bi rezultat testa bio maksimalno pouzdan.


error: Content is protected !!