Moj test

Izgled i sadržaj paketa

Naručeni test za samotestiranje na HIV isporučuje se u općenito označenoj kutiji prikazanoj na slici. Na taj način želimo osigurati povjerljivost i anonimnost sadržaja, samo ti znaš što je unutra.

U kutiji se nalazi originalno pakiran i neotvoren ORAQUICK ADVANCE RAPID HIV-1/2 ANTIBODY TEST i stalak za upotrebu tijekom izvođenja samo-testiranja.

Najvažnije, u kutiji ćeš dobiti svoju jedinstvenu lozinku za upute za izvođenje samotestiranja i točnu provjeru značenja prikazanog rezultata testa.
LOZINKA će biti u obliku: A123456 i služi za pristup uputama i rezultatima testiranja.
Jednostavno, prije izvođenja samo-testiranja:
  1. potrebno je (na mobitelu) otvoriti stranicu www.cpzg.eu
  2. u rubrici PROVJERI REZULTAT testiranja prijaviti se pomoću tvoje email adrese prilikom narudžbe testa i jedinstvene lozinke koju si dobio u kutiji sa testom
  3. pratiti važne korake izvođenja testiranja da ne bi došlo do pogrešnog rukovanja jer imaš samo jedan pokušaj!!!
  4. i na kraju provjeriti točno što znači prikazani rezultat na testu (jer postoji oko 10 različitih prikaza) odabirom jedne od ponuđenih slika koja najbolje odgovara stvarnom izgledu testa, kako bi dobio točnu interpretaciju rezultata testiranja!

Zašto je to iznimno važno?

Iako se čini da je izvođenje testiranja testom iz oralne tekućine jednostavno, postoji razlog zašto postoji protokol izvođenja namijenjen zdravstvenim djelatnicima ali i važni preduvjeti koje osoba koja se testira treba ispuniti da bi rezultat testa bio maksimalno pouzdan.

PRIJE TESTIRANJA: Osoba koje se testira, minimalno 30 minuta prije testiranja ne smije ništa jesti, piti, prati zube, imati žvakaću gumu i sl. Potrebno je da oralna tekućina bude čista, bez vanjskih utjecaja koji mogu utjecati na uspješnost testiranja.
PRAVILNO TESTIRANJE: Testiranje se izvodi na način da se pamučnim štapićem prikuplja uzorak ORALNE TEKUĆINE, NE SLINE. Slina sadrži razne enzime i sastojke koji onemogućuju pravilno testiranje, stoga je potrebno paziti da se uzme uzorak ORALNE TEKUĆINE na način da se pamučnim štapićem prikupi uzorak između gornje i donje usnice i zubnog mesa. Nikako NE dodirivati unutarnje obraze, nepce, jezik.
Nakon prikupljenog uzorka, testni uređaj se odmah uranja u priloženu i pripremljenu bočicu s reagensom te se rezultat čeka minimalno 20 minuta.
TOČNA INTERPRETACIJA REZULTATA: Može biti 10-tak različitih prikaza rezultata na ekranu testnog uređaja i VAŽNO je znati što konkretno i točno prikaz tvog testa znači! Sigurno ne želiš krivo protumačiti rezultat odnosno želiš konkretno značenje. Zato u rubrici PROVJERI REZULTAT, osim detaljnih uputa za testiranje, imaš konkretno navedene slike koje prikazuju sve moguće rezultate. Odabirom one slike koja je najsličnija prikazu rezultata tvog testa dobiti ćeš točnu interpretaciju rezultata i sve dodatne potrebne informacije.
PAŽNJA: Odabrati možeš samo jednom i nećeš se više moći vratiti na ovaj odabir!!!
Višestruko pregledavanje različitih rezultata može te samo zbuniti zato je važno dobro usporediti prikaz svog testa i ponuđenih prikaza u aplikaciji. Želimo osigurati da je interpretacija tvog rezultata testiranja ispravna uključujući značenje, objašnjenje i upute samo za rezultat tvog testa!

Važno nam je pružiti i relevantne informacije o HIV-u te zaštiti od infekcije, stoga će u kutiji biti osnovne informacije o HIV-u te vrhunski LELO HEX kondom i LELO lubrikant.

error: Content is protected !!