REZULTAT VAŠEG TESTIRANJA NA HIV JE NEGATIVAN

ODABRALI STE REZULTAT VAŠEG TESTIRANJA NA HIV: NEGATIVAN

Testom OraQuick Advance® Rapid HIV-1/2 Antibody Test testirali ste se na protutijela na HIV (virus humane imunodeficijencije) i odabrali prikaz (sliku) koja prikazuje negativan rezultat testiranja. Ovaj test ne određuje virus, već samo protutijela na HIV. Protutijela se stvaraju kao prirodni odgovor na infekciju (zarazu). Negativan rezultat testa znači da kod Vas nisu utvrđena protutijela na HIV.

Napomena: Ako ste imali visoko rizično ponašanje (npr. nezaštićeni spolni odnos, korištenje tuđeg pribora za ubrizgavanja i dr.) tijekom prošlih 90 dana, testiranje na HIV ponovite za 3 mjeseca od rizika. Ako imate simptome kao što su povišena tjelesna temperatura, glavobolja, malaksalost, bolovi u mišićima i zglobovima, grlobolja, mučnina, gubitak teka, osip i povećanje limfnih čvorova koji mogu biti rani simptomi zaraze HIV-om, ponovite test za jedan mjesec ili se javite liječniku na pregled.

Odricanje od odgovornosti:
Obzirom da ste se sami testirali te ste svojom odlukom izabrali prikaz (sliku) izgleda rezultata vašeg testa te da ne možemo utvrditi točnost i pouzdanost informacija i vaših postupaka, ovom obavijesti odričemo se bilo kakve odgovornosti.
error: Content is protected !!